Bijzondere Metaal Constructies


Jos van den Bersselaar Constructie BV is al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in het produceren en monteren van hoogwaardige constructies in staal, aluminium en roestvaststaal, voor opdrachtgevers in de (voedingsmiddelen)industrie, utiliteit, infrastructuur, waterzuivering en offshore. Daarbij gaat het om uiteenlopende producten als trappen, bordessen, balustrades, afdekluiken, leuningen, luifels, geluidsschermen en bruggen.


Meedenken met de opdrachtgever in elke fase van het proces staat daarbij voorop. Vanaf calculatie, ontwerp en engineering, tot productie en montage. Met als doel: kan het slimmer, voordeliger, efficiënter? Zo kijken we bijvoorbeeld of een constructie of detail niet beter kan dan bestek en tekeningen voorstellen. Of dragen we, indien mogelijk, prijs gunstiger alternatieven aan. En laten we opdrachtgevers, ontwerpers, architecten en aannemers graag meeprofiteren van onze kennis en ervaring……

Daarbij combineren we ouderwets vakmanschap met hightech middelen zoals 3D-modelling en computergestuurd snijden en lassen. Op die manier komen we tot het best denkbare eindresultaat voor de beste prijs, en leveren we op elk punt meerwaarde voor onze opdrachtgevers.


Dit alles doen we met 100 collega's die dagelijks aan onze mooie projecten werken. Werken bij van den Bersselaar is werken bij een echt Brabants familiebedrijf, met daarbij passende normen en waarden. Onze bedrijfscultuur is dynamisch en no-nonsense met directe en korte communicatielijnen. Ons team van vakmensen is een mix van jong en oud. We zijn een erkend leerbedrijf die graag leerlingen in een BBL-traject opleidt tot ervaren vakmensen.